• +45 48142112
  • info@consult-solutions.dk

Om CS.

Om CS.

Vi opfatter vores freelancekonsulenter som Samarbejdspartnere, da det er vigtigt for os at have et tæt forhold til den enkelte konsulent. Det er vigtigt for os, at konsulenten opnår et tilhørsforhold til Consult Solutions. Og det er ligeledes vigtig for Consult Solutions, at vi kan stå 100% inde for den konsulent, vi sender ud til vores kunder.
Vi gør ikke brug af en stor database med freelancekonsulenter, men har ca. 775 konsulenter tilknyttet Consult Solutions.
Udover vores egne 775 IT konsulenter har vi indgået samarbejdsaftale med 9 af branchens førende konsulenthuse.

Vi er et mindre konsulenthus med en bred knowhow inden for systemudvikling. Vi er et team af dygtige selvstændige IT-konsulenter med stor forretningsmæssig forståelse og 5-20 års erfaring i IT-løsninger for danske og internationale virksomheder/organisationer. Vi deltager gerne i alle faser af et projektforløb og kan blandt andet levere ekspertise indenfor følgende områder:

Systemanalyse
Projektledelse
Systemudvikling
Kvalitetssikring og test
Idriftsættelse
Undervisning
Drift og vedligeholdelse

Vore kunder strækker sig fra større internationale virksomheder til mindre og mellemstore virksomheder indenfor handel og industri. Vore kunder fordeler sig bl.a. indenfor følgende brancher:

Medicin
Handel
Kemi
Bank
IT
Industri
Produktion
Service