• +45 48142112
  • info@consult-solutions.dk

IT-freelancer hos CS

IT-freelancer hos CS

Vi har altid brug for nye ”samarbejdspartnere”, hvilket vi opfatter vores  IT Freelancer konsulenter som. Vi gør ikke brug af en stor database med freelancekonsulenter, da det er vigtigt for os at have et tæt forhold til den enkelte konsulent.

Tilhørsforhold.
Det er vigtigt for os, at konsulenten opnår et tilhørsforhold til Consult Solutions. Og det er ligeledes vigtig for Consult Solutions, at vi kan stå 100% inden for den konsulent, vi sender ud til vores kunder.

Kerneområder.
Vi har vores kerneområder indenfor Microsoft (DNA og Visual Studios), Java, .NET, C/C++, PHP, Oracle, Unix Mainframe, SAP og SAS. Vores kunder tæller nogle af Danmarks mest spændende og innovative virksomheder.

Kvalitet.
Kvalitet i vores ydelser er vores varemærke og en af hovedårsagerne til vores markante tilgang af opgaver. En betingelse herfor er imidlertid, at vores konsulenter har en evne til at kunne præstere ydelser over gennemsnittet. Vi søger derfor kontinuerligt konsulenter, der har kaliber til at levere det forventede gode håndværk.

Til gengæld får man som konsulent hos os rige muligheder for at arbejde med de nyeste værktøjer og med en bred vifte af opgaver. Dermed opnås den ideelle platform for en fortsat god kompetenceudvikling – med optimale muligheder for personlig indflydelse.

Tæt dialog.
Hos Consult Solutions anser vi en tæt dialog med vore IT Freelancer for vigtig! Dette både for at sikre os, at konsulentens og kundens samarbejde forløber planmæssigt, men også for at vore konsulenter hele tiden er up-to-date, og derfor tilbyder vi vores konsulenter de kurser, som vi ser som en god investering.

Teams.
Arbejdet hos vore kunder foregår hovedsageligt i teams, og opgaverne spænder typisk fra tre måneder og frem. Opgavernes karakter forudsætter imidlertid, at man har lyst til og mulighed for at arbejde fuld tid hos kunden.

Kompetencer.
Konsulenternes kompetencer anvendes dog ikke kun hos vore kunder, men også til in-house opgaver hos Consult Solutions. Har vi fanget din interesse så brug vores Cv-formular HER

Vi forbeholder os retten til at indhente oplysninger på din person på tidligere ansættelsesforhold eller evt. freelanceopgaver, vi kan finde i dit CV.