• +45 48142113
  • info@consult-solutions.dk

300) 02-05-19 JAVA-Udvikler /Freelance

300) 02-05-19 JAVA-Udvikler /Freelance

Din profil – en teamspiller som kan lide at tage ansvar for egne opgaver Vi forventer, at du har solid erfaring med Back-end udvikling, primært JAVA, og har erfaring med udvikling af og mod API´er. Du skal samtidig sikre vidensdeling med de øvrige udviklere i teamet

Du vil bl.a. komme til at arbejde med udvikling af: BFF (Back-end for Front-end) i JAVA, JEE, CDI, JBOSS Apier, REST og Containerbaseret OPEN SHIFT miljø, til web- og native-applikationer. Vi arbejder i høj grad med automatiseret test, continous deploy og build (TDD/BDD).

Sted: St. Kbh..
Start: ASAP
Slut: Efter Ca. 3-6 mdr
Hvis du har de nødvendige kvalifikationer, så send os dit Cv. samme dine kontaktoplysninger Såfremt vi ser en mulighed for at sælge dig ind til projektet kontakter vi dig med det samme, og har du ikke hørt fra os inden for en uge kan du betragte muligheden som afsluttet.

Ansøg/Send Cv

 

admin