• +45 48142113
  • info@consult-solutions.dk

298) 08-03-19 Azure / Freelance

298) 08-03-19 Azure / Freelance

Til vores kundes projekt søger vi 2 konsulenter til ca. 2-3 måneders arbejde? Med start hurtigst muligt! 1 stk (dev)OPS konsulent med Azure erfaring samt Azure DevOps. Erfaring med Powershell, Prometheus og Grafana vil være et plus. 1 stk Ops konsulent – gerne tilsvarende ovenstående – men med erfaring i drift og opsætning af Azure API Management ?

Sted: St. Kbh..
Start: ASAP
Slut: Efter Ca. 2-3- mdr

Hvis du har de nødvendige kvalifikationer, så send os dit Cv. samme dine kontaktoplysninger Såfremt vi ser en mulighed for at sælge dig ind til projektet kontakter vi dig med det samme, og har du ikke hørt fra os inden for en uge kan du betragte muligheden som afsluttet.

Ansøg/Send Cv

 

admin