• +45 48142112
  • info@consult-solutions.dk

294) 05-02-19 Java eller .NET Business Developer Freelance

294) 05-02-19 Java eller .NET Business Developer Freelance

Til vores kundes projekt søger vi 2-4 (Java/.NET) konsulenter gerne med erfaring fra konsulentbranchen. Du har en god forretningsmæssig forståelse samt et veludviklet konsulentgen. Du har en analytisk tankegang med en god forståelse for IT-arkitektur. Derudover er du en allround softwareudvikler, der ønsker høj grad af variation, udfordringer og udvikling i hverdagen.

Af arbejdsområder kan nævnes:
API management, integration og sikkerhed 
Forretningsudvikling og strategi 
Sparring/rådgivning af kolleger og kunder

Sted: St. Kbh..
Start: ASAP
Slut: Efter Ca. 3-6 mdr

Hvis du har de nødvendige kvalifikationer, så send os dit Cv. samme dine kontaktoplysninger Såfremt vi ser en mulighed for at sælge dig ind til projektet kontakter vi dig med det samme, og har du ikke hørt fra os inden for en uge kan du betragte muligheden som afsluttet

Ansøg/Send Cv

admin