• +45 48142112
  • info@consult-solutions.dk

286) 09-01-19 Agil-Tester Freelance

286) 09-01-19 Agil-Tester Freelance

Til vores kundes projekt søger en Tester til test strategi, planlægning, rapportering, hands on testafvikling, agil test. Konsulenten forstår at være spillende træner samtidig med at den strukturerede test og kvalitet i produktet forventningsafstemmes og implementeres. Du skal være i stand til at skabe synlighed om test både ved rapportering og ved at indgå i samarbejdet på konkrete user stories. Her skal du, sammen med udviklere og produktejere, beslutte testomfang og hvad der testes på hvilket testniveau således, at det manuelle testarbejde minimeres og kontinuerlig test optimeres.
Opgavebeskrivelse: Test strategi, planlægning, rapportering, hands on testafvikling, agil test coaching. 
Faglige kvalifikationer: Testfagligt stærk, datakonverteringserfaring, hands on agil (Scrum) erfaring ikke blot teori, kommunikativt stærk både en til en og i større grupper, coachingerfaring, erfaring med lean, erfaring med forandringsledelse.

Sted: St. Kbh..
Start: ASAP
Slut: Efter Ca. 2-4 mdr


Hvis du har de nødvendige kvalifikationer, så send os dit Cv. samme dine kontaktoplysninger Såfremt vi ser en mulighed for at sælge dig ind til projektet kontakter vi dig med det samme, og har du ikke hørt fra os inden for en uge kan du betragte muligheden som afsluttet.
Ansøg/Send Cv

admin