• +45 48142112
  • info@consult-solutions.dk

291) 29-01-19 Ambitiøse it-arkitekter Freelance

291) 29-01-19 Ambitiøse it-arkitekter Freelance

Til vores kundes projekt søger vi en it-arkitekter

Arbejdsopgaverne består blandt andet i at:
Definere arkitekturen for applikations- og systemlandskaber, herunder udarbejdelse af arkitekturvision med tilhørende roadmap og strategi Fastlægge krav i tæt samarbejde med kunde, User Experience Engineer og projektleder Designe tekniske løsninger ud fra brugernes behov og de fastsatte rammer Definere og sikre non-funktionelle krav og kvalitetsattributter til eksisterende systemlandskaber Scope og estimere udviklingsopgaver i samarbejde med software udviklingsteamet.

Dine kompetencer og din personlighed
Du har en teoretisk baggrund som datalog, ingeniør eller lignende gerne med nogle års erfaring som løsningsarkitekt med Open Source og/eller Microsoft baserede-løsninger og teknologier som .NET, C#, Java, SQL – Web og Mobile. Måske har du certificeringer som fx TOGAF.

Sted: St. Kbh..
Start: ASAP
Slut: Efter Ca. 4-8 mdr

Hvis du har de nødvendige kvalifikationer, så send os dit Cv. samme dine kontaktoplysninger Såfremt vi ser en mulighed for at sælge dig ind til projektet kontakter vi dig med det samme, og har du ikke hørt fra os inden for en uge kan du betragte muligheden som afsluttet.
Ansøg/Send Cv  










admin